Автор Адміністратор

Час на читання: 1 хв. 5 сек.

news

Відкриття Гуфі-центру

29 вересня 2021 року провели першу екскурсію у нашому навчальному центрі поводження з відходами Гуфі-центр.
Це простір, який створено, аби навчати розумному поводженню з відходами. Центр складається з п’яти залів, наповненими інтерактивними експонатами, розробленими та виготовленими спеціально для “Гуфі-центру”. Навчає поводженню з відходами пес Гуфі та гіди навчального центру.
Центр має логіку переміщення: спочатку відвідувачі потрапляють у медійну залу, де для них показують спеціально створений короткометражний фільм про історію сміття, далі направляються у кімнату сміттєвого жаху, після цього відвідують найбільший експозиційний зал — розумного поводження з відходами, далі відвідують компостувальню і на завершення екскурсії — залу сміттєпереробного комплексу.
Центр працюватиме як у форматі турів для груп, так і для окремих відвідувачів.
Вхід у навчальний центр вільний (для груп за попередньою реєстрацією) за телефоном або через сторінки у соцмережах.
◾️ Контакти:
м. Хмельницький, вул. Кропивницького, 6А
тел: +380673590034
Instagram @GufiCenter
Створено навчальний центр за кошти бюджету міста Хмельницького, бюджету Хмельницької області, природоохоронного фонду міської територіальної громади та комунального підприємства "Спецкомунтранс".

 

Читайте також

news
Відкриття нової Філії №1 відділу збуту послуг

З 28.03.2022 року відкривається нова Філія №1 відділу збуту послуг за адресою вул. Проскурівська, 15 (у приміщенні бюро технічної інвентаризації) 2-й поверх.

news
Міська акція "ПАКЕТ ПАКЕТІВ"

news
Розміщено для ознайомлення публічний договір приєднання