Автор Адміністратор

Час на читання: 0 хв. 40 сек.

news

Звернення про затвердження інвестиційної програми на 2024 - 2033 роки

24.05.2024 року на сайті Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» було оприлюднено проект Інвестиційної програми Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» на 2024 - 2033 роки з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень від громадськості. Протягом встановленого законодавством терміну пропозицій і зауважень від громадськості не надходило. Відповідно до Наказу Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 08.09.2023 № 800 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері управління побутовими відходами», Хмельницьке комунальне підприємство «Спецкомунтранс» звертається до Хмельницької міської ради із проханням про затвердження проекту Інвестиційної програми.

Читайте також

news
Будівництво очисних фільтрувальних споруд

На полігоні ТПВ триває будівництво очисних фільтрувальних споруд.

Виконавець проєкту литовська компанія "Arionex LT", устаткування виготовляє австрійська компанія "Rotreat Abwasserreinigung". Технічний нагляд здійснює французька компанія "Egis".

Представник "Arionex LT" Ірмантас Сідлаускас розповів, що триває підготовка майданчика для встановлення самої установки. Наразі відбувається облаштування ємностей збору фільтрату та ємностей накопичувача очищених стічних вод.

Проєкт фінансується за грантові кошти від Інвестиційної платформи сусідства ЄС та Європейського банку реконструкції та розвитку.