Автор Адміністратор

Час на читання: 0 хв. 40 сек.

news

Результат оприлюднення проекта інвестиційної програми на 2024-2027 роки

16.04.2024 року на сайті Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» було оприлюднено проєкт Інвестиційної програми Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» на 2024 - 2027 роки з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень від громадськості.

Протягом встановленого законодавством терміну пропозицій і зауважень від громадськості не надходило.

Відповідно до Наказу Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 08.09.2023 № 800 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері управління побутовими відходами», Хмельницьке комунальне підприємство «Спецкомунтранс» звертається до Хмельницької міської ради із проханням про затвердження проєкту Інвестиційної програми.

Читайте також

news
План дій "Зелене місто" Хмельницький

2 червня 2023 року рішенням сесії Хмельницької міської ради затверджено План дій «Зелене місто» для міста Хмельницького, який допоможе місту системно вирішувати екологічні проблеми.
План передбачає реалізацію 21 пакету заходів в шести ключових сферах: врядування та планування, зелені зони, міський транспорт, енергетична безпека, водні ресурси та тверді побутові відходи.